Egy felület, ahol nem csak megtalálnak leendő ügyfeleid, hanem tanulhatnak is tőled!

Csatlakozz Te is a Sikeres Életközpont szakmai csapatához!

Mi a célunk?

Honlapunk az önfejlődést segítő szakemberek, valamint munkájuk bemutatására, könnyű megtalálására jött létre: legyél akár coach, tréner, theta healinger, access barsos, gyászterapeuta, életvezetési tanácsadó, párkapcsolati rendező, lélekmentor, spirituális vezető, BÁRKI, aki arra tette fel az életét, hogy másoknak segítsen.

 

Tudjuk, hogy a személyes márkaépítés, a marketing, az önértékesítés számodra picit „tukmálósnak” tűnik, mi épp ezt a feladatot vesszük le a válladról, és végezzük el helyetted azért, hogy minden idődet ügyfeleidre tudd fordítani.

Miben vagyunk más, mint a többi gyűjtőoldal? Nálunk:

 • Lehetőséged lesz részletesen bemutatkozni
 • Elhelyezheted online csatornáid linkjeit, elérhetőségeit
 • Vezethetsz blogot, amiről tudjuk, hogy részletesebben mutat be téged, és valóban megszólítja ügyfeleidet
 • A leendő ügyfelek földrajzi elhelyezkedés és szolgáltatás alapján is tudnak keresni
 • Feltöltheted és értékesítheted videós oktatási anyagaidat úgy, hogy az ezzel járó háttérmunkával nem kell foglalkoznod
 • Nem csak ezen a honlapon, hanem a honlaphoz tartozó Facebook oldalon (link) is bemutathatod magad
 • Lehetőséged lesz belépni Facebook csoportunkba, ahol a vállalkozásodat érintő minden támogatást megkapsz szakértőinktől
 • Egy marketinges háttérteam segít neked abban, hogy vállalkozásod online megjelenése hűen tükrözze, hogy ki is vagy
 • Nem kell foglalkoznod a hirdetésekkel: a Google és Facebook hirdetéseket mi kezeljük
 • Jogi segítségnyújtást is kérhetsz az Önfejlődést segítők szakmai csoportjának tagjaként a vállalkozásoddal kapcsolatban

Ismerd meg a háttércsapatot!

Üdvözöllek a Sikeres Életközpont weboldalamon!

2017-ben kezdtem el foglalkozni a saját önfejlesztésemmel különböző csatornákon keresztül. Sok videót, könyvet, e-bookot, hanganyagot, tananyagot hallgattam, néztem, olvastam. Igazából minden kis szabadidőmet erre használtam fel. Accesst és Online marketinget kezdtem el tanulni online tananyagokon keresztül. Magamat fejlesztettem, illetve Access Bars kezeléseket kaptam barátnőmtől.

10 év ügyfélszolgálatos munka után teljesen más területek kezdtek el érdekelni és ezért felmondtam a munkahelyemen és kiváltottam a vállalkozói igazolványomat 2019.03.01-ével. 

Access Bars, Access Facelift és Access Body testkezelésekkel kezdtem el foglalkozni. 

Munkám során felfedeztem, hogy rengeteg önfejlesztő módszer, technika, terápia létezik. Viszont nincs olyan felület, ahol egy helyen lehetne az összesről tudomást szerezni.

A célom egy olyan központ létrehozása volt, ahol mindenki, a saját élethelyzetéhez, a saját érdeklődési körének megfelelően megtalálhatja azt a szakembert, aki végig viheti a sikeres életéhez vezető úton, aki támogathatja, motiválhatja, inspirálhatja, segítheti. 

Ez most itt a Sikeres Élet központ és örülnék neki, ha te is azok közé az Önfejlődést segítő szakemberek közé tartoznál, akik megtalálhatóak a honlapon.

Marketinges segítségnyújtásért csatlakozz az Önfejlődést segítők szakmai csoportjához!

 

Segítek neked az online kommunikációd kialakításában, teljeskörű marketing stratégiában és egy olyan weboldal elkészítésében, ami nem csupán a szolgáltatásaidat mutatja be, hanem a vevőket is garantálja!

Tudj meg többet rólam:

https://www.facebook.com/mbmsolvers/

magyarinstagrammarketing

MBM solvers

16 évet dolgoztam a közigazgatásban jogalkotóként és jogalkalmazóként. Szabálysértési hatóságként és jegyzőként is számtalan hatósági eljárást folytattam le kezdetben ügyintézőként, majd döntéshozóként.

2017 óta foglalkozom adatvédelemmel, adatkezelési szabályzatok írásával, amely mellé szívemnek kedves segítő szakmák társultak.

Jelenleg coachként, tanácsadóként és mentorként is segítem a hozzám fordulókat az adatvédelmi munka mellett. Utóbbi terén elsődlegesen a segítő hivatást választók támogatását, a NAIH biztos dokumentáció elkészítését tűztem ki célul.

Látom, hogy ezen a területen sok még a tennivaló, de hiszek abban, hogy érthető, korrekt tanácsokkal, szakszerű és korrekt munkavégzéssel jogszerűbbé tehető a vállalkozások működése. Nem meglepő, hogy az elkészített szabályzatokra – a kifizetett összeg erejéig – garanciát vállalunk.

15 évvel ezelőtt csupán kíváncsiságból állítottam össze az első weboldalamat, már akkor lenyűgözött az alkotás és az, hogy meglévő elemekből valamilyen újat, egyedit hozok létre.

1,5 évtizede még nem látszott, de ma már egyértelmű, hogy a figyelemre méltó webdesign csak a hatékony marketinggel és az önazonos megjelenéssel lesz eredményes.”

 

Szolgáltatásaim:

– szimbólumos logó alkotása

– következetességet biztosító brand board készítése

Bővebb információkért az alábbi elérhetőségeimen tudjátok felvenni velem a kapcsolatot:

 

Tel: 06/20/779-7997

E-mail: info@webdesign-marketing.eu

Web: www.webdesign-marketing.eu

Jogi és közigazgatási szakvizsgával, vezetői tapasztalattal rendelkező jogász vagyok. Közel 15 évet töltöttem el a közigazgatásban, döntően a fogyasztóvédelem területen.

Mindamellett, hogy az elmúlt másfél évtizedben oktattam, előadásokat tartottam, interjúkat adtam, publikáltam, széles körű rálátást szereztem a hatósági munka területére is.

Megtanultam, mit vár el a hatóság az online térben megjelenő vállalkozásoktól, hogyan zajlik egy-egy hatósági ellenőrzés, mit írnak elő a jogszabályok.

Ma már, szakmai tapasztalataim birtokában a vállalkozásoknak segítek. A hozzám fordulókat támogatom abban, hogy tájékoztató anyagaik – így különösen az Általános Szerződési Feltételek – garantáltan hatósági ellenőrzés biztosak legyenek.

Mindezt kedvesen, korrekten, felkészülten, nem csupán a hatósági elvárásokat, hanem – meseíróként, cikkíróként, coach végzettségű segítőként – a vállalkozók problémáit, nehézségeit is ismerve, a sikeres és jogszerűen működő segítők érdekében dolgozva. Nap mint nap.

Csatlakozz ingyenes, zárt Facebook csoportunkhoz, az Önfejlődést segítő szakemberek szakmai csoportjához!

A csomag tartalma

CSOMAG

9.890 Ft
/hónap
 • Bemutatkozó részben lehetőséged van fotót elhelyezni, betekintést nyújtani a munkádba, szolgáltatásodba
 • Elérhetőségeidet elhelyezheted: telefonszám, e-mail-cím, honlap, Facebook oldal, vagy bármely más platform, ahol megjelensz az online térben
 • Havonta 1 blogcikket közzétehetsz, mellyel magadhoz vonzod leendő ügyfeleidet
 • Bemutatkozásod, blogcikked közzétesszük a honlapunk Facebook oldalán is
 • A honlapunkat folyamatosan hirdetjük Google-ben.
 • A bemutatkozásokat, és a blogcikkeket pedig Facebook-on hirdetjük.

Drágának tűnik a havi díj, miért éri ez meg neked?

Picit számoljunk:

 • Ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, és sok emberhez szeretnél eljutni, nem lesz elég az organikus elérés. Szükséged lesz vagy a honlapod, vagy a Facebook oldalad, Facebook bejegyzéseid hirdetésére. 
 • Tudjuk, hogy például Facebook-on nem éri meg napi 1000 Ft alatt hirdetni. Ez egy hónapban minimum 30.000,- Ft, mely csak hirdetési költség, csak a Facebookon. A csomag megvásárlásával itt már 18.000,- Ft-ot spóroltál úgy, hogy nem neked kell foglalkozni a hirdetések beállításával, nyomon követésével, hanem ezt szakértők végzik el.
 • Ezen túlmenően nem kell az alapkérdéseiddel tanácsadóhoz fordulni 15-30.000,- Ft-os óradíjért, hanem a mi tanácsadóink ingyen megválaszolják őket.

Gyakran Ismételt Kérdések

A honlaphoz tartozik egy közös Facebook oldal is, melyen megosztásra  kerülnek majd a csomagra előfizető önfejlesztő szakemberek írásai, bemutatkozásai és amit szeretnétek közzétenni a minél hatékonyabb láthatóságotok érdekében.

A Sikeres Életközpont honlapjára regisztrálók hirdetései a googleban és Facebookon is egyaránt megjelennek. – Ez nagy segítség, mivel a hirdetés, ha komolyan csinálod és sok embert szeretnél elérni egyszerre gyorsan, akkor nagyobb pénzügyi befektetést igényelne. Illetőleg a hirdetésnek is megvannak a maga fortélyai, praktikái. Ezért jó, ha szakember végzi, aki hatékonyabbá tudja tenni azt.

A honlapon való megjelenés hirdetési díjában benne lesz tehát a hirdetés költsége is, nem kell neked külön foglalkozni ezzel.

Plusz segítség az ingyenes ÖNFEJLŐDÉST SEGÍTŐK SZAKMAI CSOPORTJA a Facebookon, ahol bármilyen kérdést feltehetsz üzlettel és marketinggel kapcsolatban.

 

A szakértő marketinges csapat:

 

Kovács Krisztina kommunikációs tervező (Kontic ügyvezető): online kommunikáció kialakításához, (blog, Facebook, Instagram), szövegíráshoz és közösségépítéshez fűződő kérdéseiteket tehetitek fel nekik.

 

Berki Zsolt online marketing szakértő (MBM Solvers ügyvezető): általános marketing problémák megoldásában, Facebook és Instagram kezelésében, használatában és marketingstratégiai kérdésekben, illetőleg Google Ads hirdetések, kampányok beállításában, kezelésében lesz a segítségetekre.

Gondolunk azokra is, akik a Sikeres Életközpont hirdetési lehetőségét azért nem tudják kihasználni, mert esetleg még fogalmuk sincs arról, hogyan kezdjék el vállalkozásukat, vagy nagyon az elején járnak.

 

Kovács Krisztina (Kontic ügyvezető) kommunikációs tervező:  a havi háttértámogatás keretén belül a kommunikációs tervezésen túl segít mindenben, amire szükséged van (célcsoport meghatározás, szolgáltatások/szolgáltatási csomagok kialakítása, blog, közösségi média oldal kialakítása, online kommunikáció megtervezése ill. segítség a kivitelezésben stb), kérés esetén pedig egyedi csomagot is összeállít nektek.

 

Berki Zsolt (MBM Solvers ügyvezető) online marketing szakértőhöz lehet fordulni komplett marketing stratégia kidolgozásáért vagy ha honlapot szeretnél, illetőleg a videós oktatási anyag elkészítésében is segítséget tud nyújtani.

 

➡ Az MBM Solvers és a Kontic továbbá vállalta, hogy a szolgáltatásai nagy részéből 10%-os kedvezményt nyújt a hirdetőknek.

 

A részletekért keress minket és csatlakozz az ingyenes, zárt Önfejlődést segítők szakmai csoportjához!

Mi azt tudjuk megígérni, hogy a hirdetést releváns emberekhez juttatjuk el, tehát azokhoz, akik bármilyen érdeklődést is mutatnak ebben a témában az online életben. Viszont a hirdetések sikeressége döntően azon múlik, hogy ki milyen bemutatkozást, blogcikket ír, mennyire tudja “behívni” az embereket.  

Tehát a garancia te vagy rá! 😉

Igény esetén, plusz költségért segítünk megírni a bemutatkozót és a blogcikket is!

A honlapra és a Sikeres Életközpont Facebook oldalra is felkerülnek a szakemberek bemutatkozásai,  blogcikkei.

A Facebook oldal és a honlap kerül külön-külön meghirdetésre a Facebookon és a Googleban. 

Mire vársz még? ​

Ha már jelen is vagy bármely platformon, ezzel a plusz felülettel, lehetőséged van tovább növelni a láthatóságodat, a minél szélesebb körben való elérhetőségedet.

Ki tudja, honnan vezet el hozzád az út?

Ha még csak most kezded, akkor itt a remek alkalom arra, hogy segítséget, iránymutatást kapj. Az online megjelenésed alapjaitól, az igényeidhez igazodva vezetünk végig az utadon, és megoldjuk a felmerülő problémáidat. 

További kérdésed van? Keress minket!

e-mail cím: sikereseletkozpont@gmail.com