Access Conscioussness jelentése: Bevezetés a tudatosságba.

Az Access nézőpontja szerint a tudatosság az a képesség, melynek segítségével az életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnél.

Képesség, amellyel mindent megalkodsz, amit csak szeretnél – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd és többet, mint amit el tudsz képzelni.

A Bars segítségével képessé leszel elengedni azokat a dolgokat, amelyek eddig akadályoztak a befogadásban.

A biofeedback területén jártas több orvos szakértő szerint egy órás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak bhétából sokkal mélyebb théta és gamma szintre.

A módszert az amerikai Gary M. Dougles dolgozta ki 1990-ben.

MELYEK A BARS HOSSZÚTÁVÚ HATÁSAI?

A legtöbben, akik rendszeresen futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált.

VAN-E A BARSNAK HATÁSA A MENTÁLIS ÉS PSZICHÉS PROBLÉMÁKRA?

Sok mentális és pszichés problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen arra kérünk, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal.

A Kezelésről:

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden (pl. pénz, kontrol, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb.), amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra?

Ezeknek a pontoknak az érintésével, elkezdesz megtanulni el/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?

Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most. Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz és még ettől is sokkal több!
A fejen található Bar pontok érintésével az agyadban elektromos kisülések formájában tárolt elkülönülések szétoszlanak.

Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak.

Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess.

Emlékszel még arra, amikor gyerekként teljesen nyitott, kíváncsi és lelkes voltál? És emlékszel, amikor ez a hozzáállás ítéletekkel lett megtörve?

Gondolataiddal lassanként magadat is bírálni kezdted és megteremtetted az elkülönülést. Falakat húztál fel, robot üzemmódba kapcsoltál és minden befogadást letiltottál.

MIKOR VÁLASZD AZ ACCESS BARS® KEZELÉST?
– Ha változást szeretnél, csak nem tudod hogyan.
– Ha bőséget szeretnél az életedben.
– Ha könnyebben működő kapcsolatokra vágysz.
– Ha szeretnél a félelmeid mögé nézni és ránézni a képességeidre.
– Ha tudatosságot, mint eszközt választod.
– Ha szeretnél nagyobb éberséget.

MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars® kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.

MEDDIG TART EGY ACCESS BARS® KEZELÉS HATÁSA?

Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.

A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni.

MILYEN GYAKRAN KELL FUTTATNI A BÁROKAT?

Ez teljesen tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben?

Vannak Bars facilitátorok, akik nem értik, hogy miért nem csinálja mindenki minden nap! A legtöbben legalább egy héten egyszer futtatják a bárjaikat, vagy akármikor, amikor stresszesnek, nyűgösnek érzik magukat, vagy nem úgy mennek a dolgaik, ahogyan szeretnék. Bármilyen nagyobb megrázkódtatás vagy trauma után, vagy bármilyen energetikai változás esetén érdemes fontolóra venni egy bars kezelést.

HOGYAN, MITŐL MŰKÖDIK A BARS® KEZELÉS?

A Bars® kezelés alatt az elengedés könnyedén történik meg, anélkül, hogy pontosan keresnénk vagy tudnánk, hogy mit engedünk el. Maga a kezelés egy pihentető, kellemes folyamat, és energetikailag segít abban, hogy könnyedséget, változást, lehetőségeket hoz az életedbe.

A Bars kezeléssel kapcsolatban keresd szakértőinket:

Páhi-Papp Orsolya
http://www.sikereseletkozpont.hu/listing/pahi-papp-orsolya

Kun Eszter:
http://www.sikereseletkozpont.hu/listing/kun-eszter/

Koller Zsuzsanna:
http://www.sikereseletkozpont.hu/listing/koller-zsuzsanna

(kép forrása: Pinterest)