Mindenképpen választasz:

Választhatod azt is, hogy nem lépsz semerre, viszont akkor minden ugyan úgy marad, mint eddig, mert ha nem változtatsz valamin, akkor az mitől lenne más?

És választhatod azt is, hogy lépsz valamit, máshogy csinálsz valamit és ettől automatikusan más szintre lépsz, máshogy kezdenek el alakulni a dolgok.

Te döntesz, mit választasz!

Senki nem választhat helyetted és senki nem döntheti el helyetted, mi a legjobb neked, mert ezt csak te tudhatod igazán! Te ismered saját magadat a legjobban!

A lényeg tehát, hogy válassz valami olyat, ami beindítja a változást!

Iránymutatást, motivációt viszont kérhetsz! 

Ha felismerted már, hogy változásra van szükséged az életben, mert úgy, ahogy most van érzed, hogy nem jó, viszont fogalmad sincs merre léphetnél tovább, akkor sosem kudarc az, ha tanácsot, iránymutatást, segítséget kérsz. Sőt! A legnagyobb felismerés és a siker felé vezető utad legmeghatározóbb része lehet az, ha megkérsz olyan embert, aki kívülről látja a problémáidat. Mert sokszor az, aki saját gondjaiban dagonyázik nem lát ki a mocsárból.

Lehet, hogy csak pár jó szó, csak egy kis szalmaszál szükséges ahhoz, hogy kijuss abból a mélységből, ahová beleragadtál. Lehet, hogy ha csak attól, hogy elindít valaki és figyel rád, már ennyitől is hatalmasat változik a világod. 

Ne törődj bele a rosszba, ne mondd azt, hogy “neked csak ennyi jár”, “te nem vagy képes többre”! Mert igen is mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott, teljes életet éljen. 

Mi van, ha a változás könnyű? Választottad már a változást?

Írta: Szeiler Edit

Oszd meg ezt a posztot!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Olvass tovább!

Választás

Mindenképpen választasz: Választhatod azt is, hogy nem lépsz semerre, viszont akkor minden ugyan úgy marad, mint eddig, mert ha nem változtatsz valamin, akkor az mitől

Szeretnél segítőt találni?

Használd a részletes keresőnket!